61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da son günlerde hava sıcaklıkları 5 dereceye kadar düşerken yüksek kesimlerde ise kar yağışı başladı. Trabzon’da bir çok ilçede okullar olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil edilirken, bazı ilçelerde ise öğrenciler erken evlerine gönderildi. 
Trabzon Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün 5 günlük hava tahmin raporlarına bakıldığında ise, il genelinde sıcaklıkların önümüzdeki günlerde daha düşeceği görüldü. 
Trabzon Merkezde yarın yağmurlu bir hava beklenirken sıcaklık 5 derece ile 7 derece arasında oynayacak. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri ise çok bulutlu bir hava tahmin edilirken sıcaklık 1 derece ile 8 derece arasında oynayacağı tahmin ediliyor. 
Trabzon’da Atındere’de, Çaykara İlçesinde, Dernekpazarı, Düzköy, Haydar, Köprübaşı, Maçka, Şalpazarı, Tonya, Uzungöl’de hava sıcaklığının eksili derecelere düşeceği tahmin ediliyor. 
Bu ilçelerde hafta sonu hava sıcaklığının eksi 1 ile eksi 6 derece arasında oynayabileceği kaydedildi. Sıcaklıkların yıl başından itibaren ise yükselmesi bekleniyor...