Trabzon’da meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

Olay, Trabzon’un 2 Beşirli Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi bulundukları iddia edilen eski ortaklar 45 yaşındaki O.B. ile 29 yaşındaki K.A. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın sonunda O.B. silahla 3 yerinden vuruldu. Olayı gören motosikletli kurye ise, polise verdiği ifadede O.B. ile yanında bulunan şahsın olay yerine araçla geldiğini gördüğünü araçtan önce O.B.’nin daha sonra ise şüpheli şahsın indiğini kaydetti.

Ancak araçtan sonra inen şüpheli şahsın O.B.’yi 2-3 el ateş ettiğini daha sonra geldikleri araçla kaçtığını kaydeden görgü tanığı daha sonra ise yaralı şahsın yanına giderek müdahalede bulunduğunu ifade etti.

Olayda sağ ayak baldır kısmından ve sağ el serçe parmak kısmından da yaralanan O.B.’nin fazla kan kaybetmesi üzerine kurye olarak çalışan görgü tanığı tişörtünü çıkarak tampon yapmaya çalışırken polis ve ilk yardım ekiplerine de haber verdi.

O.B. bölgeye gelen ilk yardım ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Polis yaptığı araştırmada ise, olayın alacak verecek melesinden kaynaklandığı öğrenildi. Olayın şüphelisi olduğu ileri sürülen ve O.B.’nin eski ortağı K.A.’nın ise aranmasına devam ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.