61SAAT HABER SERVİSİ - Acılı baba Mehmet Kaynak,  “DNA örnekleri var. Kan örnekleri var. 5 tane sperm örneği var. Bunlar kime ait.. 
DNA uymuyor diyorlar. Otopside yapılan DNA’larda uyuyorlardı. Tutuklanıp bırakılan bu kişiler değilse, benim kızımın katilleri kim? “ dedi. 
 Müge anlanını ekibini cinayetin işlendiği bölgeye götüren baba Mehmet Kaynak, “Sesini kime duyursun, “Beni öldürüyorlar kurtarın” Burada yaptığı feryatları ben tahmin edebiliyorum” diye konuştu. 

ISSIZ BİR YERDE NEDEN BIRAKTILAR?
Programda sorgulanan nokta ise 2,5 yıl cezaevinde kalan N.B. ve A.K.’nın ifadelerinde Pınar Kaynak’ı Çukurçayır Mahallesinde gece bırakmaları oldu. Müge Anlı, “Issız bir yerde neden bıraktılar?” sorusunu sordu. 

Baba kızının o dönem M. isimli bir arkadaşının olduğunu ifade ederken şahsın telefonunun da o dönem o bölgeden sinyal verdiğini iddia etti. Ancak bu şahısla ilgili DNA örneği alınmadığı ifade edildi. 

AYRILDIKLARINDA 2,5 YAŞINDA
Annesi İrfan M., Mehmet Kaynak ile ayrıldıklarında Pınar Kaynak’ın 2,5 yaşında olduğunu ifade ederek, “Babasıyla kalıyordu. Sonra orada da kalmadı. Çok uçarıydı… O olaydan önce yanıma geldi. Ardından arkadaşında kalacağını söyledi. 2 gün hiç haber alamadım. Jandarma geldi, arabada söyledi. Bahçecik’te ceset bulundu dedi” ifade etti. 

A.K. İLE ANNESİ TANIŞTIRDI
Olayın zanlısı olarak 2,5 yıl cezaevinde kalan tahliye edilen A.K. ile kendisini kızının tanıştırdığını ifade eden İrfan M., “A.K.’yı tanıyorum. İş yerime geldi. Sosyal medyada konuştuk. Beni bir gün “aradı gel oturalım..” dedi. Bende kızım yanımda dedim. O da geldi oturduk konuştuk.  Sonrasında görüştüler, görüşmediler bilmiyorum. Benden sonra görüştüklerini çok sonra öğrendim” diye konuştu.