61SAAT HABER SERVİSİ - ÖZEL HABER

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, sıkı bir çalışma sonucu devletin kanser hastaları için temin ettiği ilaçları hastaneden çalarak başka illerdeki hastalara sattığı iddia edilen bir kişiyi suçüstü yakaladı.


İddialara göre, KTÜ Tıp Fakültesi’nde hemşir olarak görev yapan A.T, hastanedeki hastalar için temin edilen kanser ilaçlarından birkaçını alarak kargolamak suretiyle başka birine satmak için görüşme yaptı.


Bunun istihbaratı alan Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri Değirmendere'deki MNG kargo şubesinde müşteri gibi beklemeye başladı. 


Adı geçen şahıs ilaçları kargolamak için şubeye gelince polisler tarafından suçüstü yakalandı. 
Devlet tarafından KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne temin edilen ve oradaki Kanser hastalarının tedavisinde kullanılması gerekirken kullanılmayarak başkalarına satılmak üzere kargolanmak üzereyken polis tarafından yakalanan yüksek bedelli 2 adet 500 mg ve 1 adet 50 mg’lik ilaçlara el konuldu.   
  
"Resmi belgede sahtecilik" ve Kamu kurumundan hırsızlık" suçlarından gözaltına alınan ve Tıp Fakültesinde hemşire olarak gorev yaptığı tespit edilen A.T. isimli erkek şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan tahkikat sonucu hakim karşısına çıkacak