ULAŞTIRMAYI ÖNEMSİYORUZ

Hükümet olarak ulaştırma yatırımlarını önemsediklerini vurgulayan Tüfenkci, "Sizlerin yaptığı işin önemini bildiğimiz için bizler hükümet olarak, yol, köprü, tünel gibi yatırımlara büyük önem verdik. Ulaşım, sanayiyi etkiler çünkü ham madde gelecek. Bakanlığımız için önemli çünkü ürün pazara taşınacak. Kültür ve Turizm Bakanlığımız için önemli çünkü yerli, yabancı misafirlerimiz Türkiye'nin değerlerine gidecek, gezecek, görecek ve ülkemizi tanıyacak" ifadelerini kullandı.

EMEĞİNİZİ ÇALDIRMAYACAĞIZ

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın UBER ve benzeri sistemlerle mücadele etmeyi sürdüreceklerini belirterek, "Bu tür uygulamaların esnafın emeğini çalmasına müsaade etmeyeceğimizi gerekli bütün platformlarda dile getirerek, bu uygulamaların önüne geçeceğiz” dedi

ÖMER HAKAN USTA FEDERASYON YÖNETİMİNDE

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, 31. Genel Kurulda Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Başkan Usta, Trabzon şoför esnafının kendisine güç verdiğini ve bu güçle birlikte Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi seçildiğini belirterek, “Şoför esnafımızın hakkını savunmak ve korumak için mücadele veriyoruz. Şimdi bu mücadelemizi Türkiye çapında daha etkili bir şekilde sürdüreceğiz. Bize güç veren Trabzon şoför esnafımızı, federasyonda temsil edeceğiz. Bize bu görevi layık gören, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın’a da teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.