61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Ayasofya Mahallesi, Ayasofya Camiinin hemen karşısında kanalizasyon temizliği yapan işçi kayboldu.

Edinilen bilgiye göre Trabzon Büyükşehir Belediyesinin anlaşma sağladığı İstanbul merkezli müteahhit bir firmaya bağlı çalışan 54 yaşındaki Levent Ş. isimli işçi, ekip arkadaşlarıyla birlikte kanalizasyon temizliği yaparken kayboldu. 

İddialara göre Levent Ş.'nin bu sırada dengesini kaybederek kanalizasyona düştüğü ve kaybolduğu ifade edildi. 

Gaz maskesi ve ekipmanları yanında olan işçiden bir daha haber alınamadı.  Levent Ş. ile uzun bir süre irtibat kurulamayınca durum Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri bölgede arama - kurtarma çalışmalarına başladığı bildirildi. 

HATTIN GEÇTİĞİ NOKTALAR KAZINIYOR... 

Bölgeye polis ve AFAD ekipleri çağrılırken, kayıp şahsı bulmak için dalgıçlardan da yardım istendi. Sahile 150 metre mesafedeki park içindeki kanalizasyon çukurunda meydana gelen olayla ilgili inceleme başlatılırken, şahsı arama çalışmaları sürüyor.

İşçiyi bulmak için hattın geçtiği bütün noktalarda kazı çalışması yapıldığı bildirildi. Ayasofya Akıllı kavşakta da kazı yapıldığı kaydedilirken bu gibi noktalardan içeri girelerek Levent Ş.'nin bulunması amaçlanıyor... 

MASKESİ BULUNDU
İtfaiye ekiplerinin ilk aramada kayıp Levent Ş.'nin maskesini bulduğu belirtildi. Levent Ş.'nin kaybolduğu borunun 140 cm genişliğinde olduğu kaydedildi. 

Memleketinin Adana olduğu öğrenilen Levent Ş.'nin 8 aydır yüklenici firma ile birlikte çalıştığı ifade edildi.

AYRINTILAR GELDİKÇE GÜNCELLENECEK... 

AYRI