61SAAT HABER SERVİSİ - ÖZEL

Türkiye’de son haftalarda salgının boyutu hızla yükselirken salgından etkilenen en çok illerden biri olan Trabzon’da koronavirüs can almaya devam ediyor.

SON 24 SAATTE 19 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgilere göre Trabzon’da çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan ve komşu illerden şehre getirilerek tedavi edilen toplamda 19 kişi son 24 saatte  koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

ÇUKURÇAYIR’DA KARANTİNA SAYISI 270’İ GEÇTİ

Trabzon’un en kalabalık ilçelerinden biri olan Çukurçayır’da koronavirüs nedeniyle karantinaya alınanların sayısı 270’yi geçti. Mahalle sakinlerinden L.Ş  koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

ÇİLEKLİ’DE 4 GÜNDE 4 KİŞİ KORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBETTİ

Bir acı haberde Ortahisar ilçesi Çilekli Mahallesi’nden geldi. Mahallede karantina alınanların sayısı 60’ı geçerken son 4 günde 4 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Mahalle sakinlerinden S.Z.A (75) bugün koronavirüs nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

DÜRBİNAR’DA HIZLI YÜKSELİŞ BİR CANA MAL OLDU

Akçaabat ilçesinde insan yoğunluğunun fazla olduğu mahallelerinden biri olan Dürbinar Mahallesi’nde evde karantinaya alınanlar 100’ü geçerken mahallede salgının hızlı yükselişi korkuttu. Mahalle sakinlerinden H.S(60) koronavirüs nedeniyle bugün hayatını kaybetti.