61SAAT HABER SERVİSİ - Yapılan Asayiş Denetimlerinde 4 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet kurusıkı tabanca, 51 adet fişek, 2 adet delici kesici alet, 0.7 gram esrar ve 1 kök hint keneviri ele geçirildi. 

FUHUŞTAN YAKALANAN KADINLAR SINIR DIŞI..
Fuhuşla mücadele kapsamında 2 yabancı uyruklu kadın geri gönderme merkezine teslim edilirken ülkeye yasa dışı yollardan giriş yapan 1 yabancı uyruklu kadına ise 3 bin 549 TL idari para cezası uygulandığı 1 kadın hakkında ise Kabahatler Kanundan işlem yapıldığı bildirildi. 

SUÇLARA KARIŞAN YABANCILAR SINIRDIŞI
Çeşitli suçlarla ilgili 3 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edilirken 3 şahıs ise geri gönderme merkezine teslim edildiği ifade edildi. 

MOTOSİKLET HIRSIZLARI YAKALANDI
Trabzon’da meydana gelen motosiklet ve bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak 2 şahıs yakalanırken 1 motosiklet ele geçirildiği kaydedildi. 

TAKLİT ÜRÜNLER ELE GEÇİRİLDİ

Marka kanununa muhalefet ile ilgili yapılan çalışmalarda ise 186 adet taklit ürüne el konulurken, Kabahatler Kanunun kapsamında başta vatandaşın huzurunu bozan, kamu düzeni ve güvenliğine aykırı hareket eden 9 şahıs hakkında idari işlem yapıldığı ifade edildi.