61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon'un Boztepe Mahallesi İran Caddesinde bugün yangın paniği yaşandı. Burada bulunan bir evin penceresinden dumanlar çıkmaya başlayınca vatandaşlar Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dumanlar çıkan eve ilk etapta kapısından müdahale etmeye çalıştı. Ancak kapının kilitli olması nedeniyle bu kez yangın merdiven ile dumanlar çıkan pencereye tırmanan ekipler eve girince ilginç bir manzara ile karşılaştı. 

Burada ev sahibi tarafından ocakta unutulan tencere alev alarak küçük çapta yangın çıkardı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürülürken, yanan tencere de koruyucu eldivenlerle evin dışına çıkarıldı. Burada itfaiye ekipleri tencereye su tutarak soğumasını sağladı. 

Çevrede yangın meydana gelirken vatandaşlar olay karşısında sakinlikleri koruması ise dikkat çekti. Burada tam yangın çıkan evin karşısında ki bir iş yerinde oyun oynayan vatandaşlar bu sırada bölgeden geçen turistlerin de dikkatini çekti. Uzakdoğulu olduğu sanılan turist, önce yangın bölgesini çekti, ardından da oyun oynayan vatandaşları görüntüledi. Vatandaşların da turiste el salladıkları görüldü.