61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da Perşembe günü tesadüf eseri test yaptıran bir kadın kuaförünün, Koronovirüs Testi ne yazık ki pozitif çıktı. 
Kuaför S.’den R. hanımın testinin pozitif çıkması sonrasında, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından aile bireyleri ve müşteriler dahil temas etmiş olabileceği değerlendirilen 18 kişiye ayrı ayrı test yapıldığı kaydedildi. 
18 kişinin de test sonucunun negatif çıkması sevindirdi. 


Konuyla ilgili kuaförün aile bireylerinden de rahatlatan açıklama geldi.


Kuaförün Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ayakta tedavi altında tutulduğuna dikkat çeken aile bireyleri, ortada bir problemin olmadığına dikkat çekti. 
Testin belirti üzerine yapılmadığını hemşire bir arkadaşının tavsiyesi sonrasında yapıldığına dikkat çeken aile bireyleri, “ İlk test perşembe günü yapıldı. Bir şikayeti üzerine test yapılmadı. Hemşire arkadaşı vardı, “Kuaförlere yapılıyor size de yapalım” tevsiyle test yaptırdı. Kendi elemanıyla gitti teste. Elemanda negatif çıktı, kendisinin pozitif çıktı.

Hastaneye götürüldü. Daha sonra onunla etkileşimde bulunan aile bireyleri de dahil toplamda 18 kişiye ayrı test yapıldı. Hepsinin sonucu negatif çıktı.  
İlk teşhiste, tomografisi de temiz çıktı. İkinci bir testin yapılmasını bekliyoruz. Muhtemelen o testte  negatif çıkacak. Yakın zaman sağlığına kavuşmasını umut ediyoruz” ifadelerine yer verildi.