61SAAT HABER SERVİSİ

TRAPARK’lardan birine abone olunduğunda ve burası dolu olduğu takdirde başka bir TRAPARK’a gidilirse, gidilen yere ekstra para verildiği kaydedildi. 

Bu durum ise Ortahisar Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Mahmut Öztürk tarafından gündeme getirildi. Öztürk, “TRAPARK konusu var. Vatandaş dükkanın önüne aracını çekiyor. Aracını kaldırdığı zaman orası otopark görevlisi tarafından dolduruluyor. Abone ücreti olarak 150 lira para veriyordu. Ancak geldiğinde abone ücreti dediği yer dolu olduğu için başka yere gidiyor. Başka yere gidince de orada abonelik geçmediği için yeniden para vermek zorunda kalıyor” dedi. 

Bunun üzerine Başkan Ahmet Metin Genç, “Böyle bir yöntem olursa çalışma var mı? Abonelik varsa o aboneliğin diğer alanlarda geçerli olması önemli. TRAPPARK’ın bir parkına gidiyoruz oradan çıkıyoruz başka parka gidiyoruz. Aylık abone ödüyoruz ama diğer yerlerde ayrıca para ödüyoruz. Ücretini bütün TRAPARK’lardan olmalı…” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve aynı zamanda Ortahisar Belediye Meclis Üyesi  Seyfullah Kınalı, “Şuanda öyle bir sistem yok. Düşünülebilir. Böyle bir şey ile karşılaşmamıştık, bu değerlendirilebilir. Siteme konulabilir. Şuanda uygulamada öyle bir sistem yok” dedi.