61SAAT HABER SERVİSİ

31 Mart seçimlerine günler kala belediye başkan adaylarının çalışmaları da son hızla devam ediyor. Tekrar aday gösterilen belediye başkanları da fırsat buldukça açılışlar yaparak seçmenlerinin karşısına çıkıyor.

TUVALETİ AÇTILAR
Trabzon Araklı’ının AK Parti'li Belediye Başkanı Recep Çebi ve AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık’ın birlikte yaptıkları açılış ise sosyal medyada olay oldu. Çebi ve Bıyık ilçede yeni yapılan umumi tuvaleti birlikte açarak hizmete sundu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğrafların altına çok sayıda vatandaş yorum yaparak eleştiri yağmuruna tuttu.

Vatandaşların açılışa ilişkin fotoğraflara eleştiriler yaptığı görüldü.

TRABZON'DAN AÇIKLAMA GELDİ "TERBİYESİZLİK YAPMASINLAR"

Trabzon’un Araklı ilçesi Karşıyaka mahallesinde geçtiğimiz günlerde Ak Parti İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı Recep Çebi tarafından açılışı yapılan şadırvan bazı haber kanallarınca eleştirildi. Bu eleştirilere, Karşıyaka mahallesi sakinleri ve muhtarı Abdurrahman Balçın sert tepki gösterdi

Şadırvanı kendilerinin yaptığını ve açılışı için de Belediye Başkanı Çebi’yi çağırdıklarını aktaran Muhtar Balçın, “Bizim köyümüz halkımız hak etmedi. Biz kendi imkanlarımızla şadırvan yaptık. Köylü olarak da belediye reisimizi çağırdık. Sağ olsun geldiler, bizi gururlandırdı onurlandırdılar. Mesele bundan ibaret. Yerlerimizi parke yaptık. Çok büyük bir şey değilse bile köyümüz için büyük bir şey. Küçük bir mahalleyiz” dedi. 
Balçın, “Medyatik olacak bir şey yok. Çok normal. Köyümüzde şadırvan açılışı yaptık. Bundan ümit bekleyenler varsa boşuna beklerler...” dedi. 
Bu sırada köy sakinlerinden biri ise, “Bizi kötüleyen, kötü niyetli insanları kınıyorum. Terbiyesizlik yapmasınlar” diyerek eleştirileri kınadı...