Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele platformu kurarak saha çalışmalarını sürüdüren, kurumları ziyaret ederek ortak projeler üretmeye çalışan, vatandaşları, aileleri ve özellikle gençliği sürekli bilgilendirerek madde bağımlılığının zararlarını anlatan Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı uyuşturucunun aile yapısını bozan, kişiye, çevresine ve topluma zararlarını anlatan "Cehalet" isimli tiyatro gösterimini gerçekleştirdi.

Trabzon Ülkü Ocaklarının Üniversite Teşkilatı olana Ktü Öğrenci Derneğinin Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediği madde bağımlılığını konu alan " Cehalet" isimli tiyatro gösterimi seyircilere çok önemli mesajlar verdi.Programa MHP İl Başkanı Nihat Birinci, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, Türkav Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru, Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar, Çaykara,Of, Beşikdüzü, Akçaabat İlçe Başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi, Ülkü Ocaklılar, Üniversite gençliği ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrenci Derneği Başkanı Altan Şahin " Toplumumuzun kanayan yarası olan uyuşturucu ile mücadelede, üzerimize düşen görevleri yerine getirme gayretiyle Üniversite gençliğini bu illetten uzak tutmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz." dedi.

Trabzon şehrini köşe bucak dolaşıp, uyuşturucu ve madde bağımlılığının zararlarını her alanda anlatıp çalışmalara devam ettiklerini belirten Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık gecede yaptığı konuşmada " Uyuşturucu ile Gençlerimizi ve geleceğimizi ipotek altına almaya çalışan, kapitalist sistemin karanlık uşaklarıyla mücadelemiz her şartta devam edecektir. Türkiye'nin en büyük gençlik hareketi Ülkü Ocakları olarak vatandaşlarımızı, gençlerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz. Niyetimiz, Memleket için sağlıklı, ahlaklı, saygılı ve vatanını seven bir gençlik yetiştirmektir. Bu sebeple Sahada yaptığımız çalışmalarla, Türk gençlerini karanlıklara çekmeye çalışıp, beyinlerini ve hedeflerini uyuşturanlara müsaade etmeyeceğiz.Bu tiyatro programını hazırlayarak, Üniversite gençliğini bilgirendiren Ktü Öğrenci Derneği Başkanı Altan Şahin kardeşimi tebrik ederim" dedi.

Hayati Sarı'nın yazdığı madde bağımlılığının zararlarını anlatan tiyatro gösteriminin ardından Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık katılımlarından ötürü Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu ve MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci'ye plaket taktim etti.