61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da orta öğretim öğrencilerine yönelik olarak yapılmış en kapsamlı proje olduğunu kaydeden Kara, "“İlim, İrfan ve Hikmet Yolunda Şuurlu Gençlik “ düsturuyla bir aksiyon hareketine dönüşen Genç Memur-Sen’in “Bir Bilenle Bilge Nesil “ projesi benimsemiş olduğu mücadele kültürünün bir tezahürüdür. Bu proje sadece atanmış değil aynı zamanda adanmış öğretmenlerimizin öncülüğünde, ortaöğretim düzeyinde okumalar yaparak genelde insanlık tarihinin birikimini, özelde ise medeniyetimizin mirasını sahiplenecek erdemli bir toplumun inşasında öncü nesiller yetiştirilmesini sağlayacaktır” dedi. 

ÖDÜL TÖRENİ 12 HAZİRAN’DA
Kara, "Trabzon da ortaöğretim öğrencilerine yönelik olarak yapılmış olan en kapsamlı etkinlik olan “Bir Bilenle Bilge Nesil “ projesi kapsamındaki kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri 12 Haziran Çarşamba günü, saat 17 .00 ‘da Hamamizade Kültür Merkezi’nde verilecektir.
1.Olan öğrencimiz umreyle, 2. Olan öğrencimiz balkan turuyla, 3. Olan öğrencimiz ise gap turuyla ödüllendirilecektir. Ayrıca proje kapsamında 61 öğrencimiz bisiklet, 100 öğrencimiz Çanakkele gezisi ve 200 öğrencimiz de hediye çeki ile ödüllendirilecektir” dedi. 

KATKIDA BULUNANLAR
Kara, ödülerinin temininde katkıda bulunan isimleri ise şu şekilde sıraladı: 
'Öğrencilerimizin ödüllerinin temininde bizlerden katkısını esirgemeyen Sayın İlçe Belediye Başkanlarımız Ahmet Metin Genç’ e , Recep Çebi’ ye, Muhammet Sait Gürsoy’ a, Osman Nuri Ekim’ e , Mümin  Nuhoğlu’ na, Hanefi Tok’ a , Koray Koçhan’ a, Salim Salih Sarıalihoğlu’ na , Rahmi Üstün’ e ve Muhammet Balta’ ya teşekkür ediyoruz. Projeyi okullarda yürüten tüm öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimize şükranlarımızı sunuyoruz”