61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da dün, Türkiye gündemine oturan bir olay yaşandı. İlk olarak sosyal medyaya düşen görüntülerde 5 genç kızın kavga ettiği ve bir birlerine ağır hakaret ve küfürler olduğu görüldü.
Olayın iç yüzü ise Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin genç kızları gözaltına almasından sonra ortaya çıktı.
İddialara göre Trabzon’da farklı işyerlerinde çalışan Rize nüfusuna kayıtlı K. T., ile İstanbul nüfusuna kayıtlı E. K.. adlı genç kızlar, Trabzon nüfusuna kayıtlı KTÜ Mimarlık öğrencisi H. H., Ordu nüfusuna kayıtlı Hukuk Fakültesi öğrencisi N. Ç. ve İzmit nüfusuna kayıtlı Mühendislik Fakültesi öğrencisi M. Y.. ile sosyal medyada tartışmaya başladı.
Sosyal medyada bir birlerine ağır hakaretler yağdıran genç kızlar daha sonra randevulaştı. 3 üniversite öğrencisinin bulunduğu eve giden 2 genç kız burada feci şekilde darp edildi.
Üniversiteli kızların, karşı tarafı önce biber gazıyla etkisiz hale getirdiği ardından ise darp ettiği ileri sürüldü. Darp edilen 2 genç kız  K. T. İle E. K.’nın yüzlerinde çeşitli morluklar olduğu kırık vs.. gibi bir emareye rastlanmadığı kaydedildi.
Olaydan dolayı genç kızların bir birlerine ilk etapta şikayetçi olmadığı ancak daha sonra görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ve polisin olaya el atmasının ardından her iki tarafından bir birlerinden şikayetçi olduğu bildirildi.