Trabzon İl Kültür Müdürlüğü’de yarın düzenlenecek olan resim sergisinde ressam Volkan Çabuk’un 40’a yakın tablosu sanat severler ile buluşacak.

Sergi öncesi 61saat.com’a açıklamalarda bulunan Çabuk, ‘’Akrilik ve yağlı boya tablolarımda doğa, peyzaj ve manzara soyutlama gibi çalışmalarım var. Resim sergisini gezerken memleketimin insanının kalbine resimlerimle donatmak istiyorum. Hislerim ve gözlemlediğim dünyamızı, insanmızı tek bir fırça darbesi ile anlatabilecek konumda olmak istiyorum’’ dedi.

Volkan Çabuk’un 1.Kişisel Resim Sergisi 6 Şubat tarihinde 17.00’da başlayacak. Resim sergisi 12 Şubat’a kada devam edecek.

VOLKAN ÇABUK KİMDİR?
8 Ağustos 1988’de Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde doğdu. Lise eğitimini Trabzon Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamladı. 2008-2010 yılları arasında KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği’ni eğitimi aldı. 2010-2014 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü’nden öğrenim gördü. 2017 yılında tekrar Fatih Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliğİ’ne dönüş yaptı. Eğitimiyle eş zamanlı resim çalışmalarını kendi atölyesinde sürdürmektedir. 

Ressamı sosyal medya hesabı üzerinden takip edebilirsiniz. INSTAGRAM