Türkiye’de her yıl 1-7 Mart arası kutlanan ‘Yeşilay Haftası’ Trabzon’da Şube Başkanı Köksal Boz’un basın açıklaması ve Pazarkapı Cami önündeki stant çalışasıyla başladı.

Cuma Namazı çıkışı cami cemaatine Yeşilay’ın faaliyetleri hakkında broşürlerle bilgilendirme yapılarak, bağımlılıkla mücadelede tek etkili ve yetkili kurumun Yeşilay olduğu, her türlü bağımlılıkla mücadeleye destek olunduğu konusunda bilgilendirme yapıldı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay Haftası’nın hayırlı olmasını dileyerek, “Ülkemizde 100 yıldır bağımlılıkla mücadelede en büyük sivil toplum örgütü olan Yeşilay, 1-7 Mart tarihleri arasında ‘Yeşilay Haftası’nı kutlamaktadır.

Biz, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi olarak bu haftanın heyecanını yaşamaktayız. Hafta boyunca çeşitli ziyaretlerimiz, stant çalışmalarımız, eğitim faaliyetlerimiz, sosyal içerikli çalışmalarımız olacaktır” dedi.
 
Boz, hafta boyunca devam edecek programlara tüm halkı davet ederek, bağımlılıkla mücadeleye katkıda bulunmaları temennisinde bulundu.