Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi tarafından Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Atatürk Alanı’ndaki Meydan Parkı önünde 1-7 mart Yeşilay Haftası dolayısıyla stant kuruldu.

Yeşilay Trabzon Şube Başkanlığı tarafından "1-7 Mart Yeşilay Haftası" etkinliği kapsamında stant kurularak konuyla ilgili halka farkındalık kazandırılmaya çalışılıyor. Kurulan standı vatandaşların yanı sıra Trabzon İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve büyükşehir belediye meclis üyeleri de ziyaret etti.

Kurulan standı ziyaret eden öğrencilere ise farkındalık oluşturulması amacıyla Yeşilay broşürleri ve kitapçıkları, kalemleri dağıtılıyor. Alkol, sigara, uyuşturucu ve yeni bağımlılık türü olan İnternet bağımlılığı konusunda vatandaşlar uyarılıyor.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay’a desteklerinden dolayı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ve standı ziyaret edenlere teşekkür etti.

Boz, "Kuruluş olarak böyle önemli bir etkinliğe gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Standa gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Özellikle genç neslin geleceğinin zararlı alışkanlıklarla kararmaması için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.