61SAAT HABER SERVİSİ -

Alınan bilgiye göre, Trabzon-Vakfıkebir arasında sefer yapan 61 S 3508 plakalı yolcu midibüsü, Yalıköy mevkisinde devrildi. Kazada 2 kişi öldü, 
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken dikkat çekici iddialar da gün yüzüne çıkmaya başladı.
Kazayla ilgili ilk etapta şoförün direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptığı yönünde bilgiler gelirken sonradan gelen iddialar ise bir hayli çarpıcı.

KAZAYA VİNÇ Mİ NEDEN OLDU?
Buna göre  kazaya bölgede yükleme yapan elektrik şantiyesinin vincinin neden olduğu kaydedildi.
Burada bulanan özel bir firmaya ait elektrik şantiyesinde, eski direkler vinç yardımı ile yolun bir şeridine park eden kamyona yüklenirken kazanın meydana geldiği belirtildi. Vincte asılı olan bir direğin dönmesi sonrasında tam da bölgeden geçen midibüsün camından içeri girdiği kaydedildi.
Bu sırada midibüsün hareket halinde olması nedeniyle şoförün aracın hakimiyetini kaybetmesi sonrasında kazanın meydana geldiği kaydedildi. 

DAHA SONRA YAN YATTI
Meydana gelen kazada araç daha sonra yan yatarken bölgeye çok sayıda ilk yardım ekibi gönderildi. 
Kaza sonrasında bölgede yükleme yapan vincin operatörü ve yükleme yapılan kamyonun şoförünün de soruşturmaya dahil edildiği ifade ediliyor...

EMEKLİ ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ
İilk belirlemelere göre kazada 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişinin de yaralandığı belirtildi. Kazada ölenlerin birinin emekli öğretmen, birinin ise öğrenci olduğu kaydedildi. Kazada yaralananların bazılarının durumunun ağır oludğu ifade ediliyor. 


 

AYRINTILAR GELDİKÇE AKTARACAĞIZ