61 SAAT HABER SERVİSİ

Bir çocuk park halindeki arabanın içinde ön koltukta direksiyonun başında duruyordu. Kapıları zorlayan vatandaşlar kapıların kilitli olduğu görünce şaşkınlıkları iki katına çıktı. Dakikalar ilerledikçe aracın etrafındaki kalabalıkta artmaya başladı. Etraftaki meraklı gözler çocuğu izlemeye koyulurken bazı vatandaşlar çocuğun araba unutulmuş olabileceğini ifade edip ailesine tepki gösterdi. Vatandaşlardan bazılarıda çocuğun uyuduğu için ailesi tarafından araçta bırakılmış tahminini yürüttü.

POLİS CAMI KIRACAKTI!

Olay yerine gelen polis ekipleri aracın plakasından yaptıkları sorgulamalar sonucu bazı aile bireylerine ulaşabilselerde aracın gerçek sahibine ulaşamayınca bu sefer çocuğun havasız kalıp fenalaşabileceği akıllarına geldi. Amirlerine bilgi veren polisler 5 dakika daha bekleyip çocuğu çıkaracaklarını bildirdiler. Polisler tam aracın camını kırmaya hazırlık yaparken aracın kapıları biranda açıldı. Arka kapıyı açan vatandaşa diğer vatandaşlar nasıl yaptın diye sordu. O da bilmiyorum kapıyı tuttum açıldı şeklinde cevap verdi.

OLAYIN ASLI ANLAŞILDI!

Fakat olayın aslı 30 saniye sonra ortaya çıktı. Aracın kapılarını sahibi uzaktan düğmeye basarak açmıştı ve 30 saniye sonrada olay yerine gelerek çocuğuna sarıldı. Polisleri gören çift büyük mahçubiyet yaşayarak “Çocuğumuz arabada uyuyordu, bizde bir üst caddedeki bir mağazadan ürün değiştirmeye gidip gelelim dedim, yeni uyuduğu için uyandırmaya kıyamadık” şeklinde konuştular. Daha sonra çocuklarını kucaklarına alan çift araca binerek olay yerinden ayrıldı.