61 SAAT HABER SERVİSİ – FATİH YILMAZ
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde yaşanan kadın cinayetinde şok detay ortaya çıktı. 2 aylık hamile olduğu öğrenildi.
 Ortahisar’da Kahramanmaraş Caddesi Çarşı Mahallesi'nde 4 Ağustos Cumartesi günü meydana gelen olayda, E.T. (43) kocasıyla yakınlaştığı iddiasıyla akrabası G.T. (41) sabah işyerinin önünde beklemiş, işyerini açmaya gelen T. ile iş yerinin bulunduğu binanın girişinde tartışmış, tartışmanın büyümesiyle de yanında getirdiği ekmek bıçağıyla T.’ı yaralamıştı. 
Ağır yaralanan G.T., Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılmış, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. T’a yapılan otopside,  karaciğerine bıçak darbesi aldığı ve üç ayrı yerinden bıçaklandığı anlaşıldı. 
Polis ekiplerince yakalanan ve ifadesi alındıktan sonra Trabzon Adliyesi’ne sevk edilen, bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konulan E. T’ın ifadesinde “Kocamı çok seviyorum.. Öldürmek istemedim. Pişmanım” dediği öğrenildi. 
E.T.’ın ifadesinde söylediği ve yapılan tetkiklerde doğrulanan detay ise herkesi şok etti. E.T.’ın, eşi B. T.’dan iki aylık hamile olduğu otaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.