61SAAT HABER SERVİSİ-Anadolu Gençlik Derneğinin tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlediği açıklamada AGD Trabzon adına konuşan  Furkan Kocagöz barışın iki şartının Amerika’nın evine gitmesi olduğunu belirtip “Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail’in kanlı ortaklığı ve işgal planları devam ediyor. Siyonizm’in yeni kuklası Trump, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacaklarına ve Amirikan Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacaklarına dair açıklamalarda bulunuyor.” ifadelerini kullandı.

KANA BOYAYAN SERİ KATİLDİR!

“Kudüs’le ilgili böyle hadsiz ve hukuksuz bir tasarruf ABD’yi de İsrail’i de hiç ummadıkları bir neticeyle  karşı karşıya bırakacaktır. ABD, Afganistan’dan Irak’a Suriye’den  Libya’ya İslam Coğrafyasını kana boyayan seri katildir. Aynı ABD’nin  Siyonist İşgalin ilk günlerinden beri terör şebekesi İsrail’i kanatları altına aldığını herkes görüyor.”

DOST EDİNEMEZLER

“Bir yerde masum sivillerin hedef alındığı saldırılar varsa tetiği çelem hangi örgüt olursa olsun, arkasındaki azmettiriciler ABD ve İsrail’dir. ABD’nin ipi ile kuyuya inilmez ve Siyonist İsrail ancak güçten anlar.  İslam coğrafyasında kim kendi halkına rağmen ABD ve İsrail ile iş tutmuşsa sonu hüsran olmuştur. ABD ve İsrail İslam Ülkerlerinin yöneticilerinden kendilerine dost edinmezler, sadece kullanırlar ve vakti gelince çöpe atarlar.”

KUDÜS BİZİM ONURUMUZDUR!

“Biz bu coğrafyada Amerika üssü görmek istemiyoruz, Amerikan askeri görmek istemiyoruz, Amerikan bayrağı görmek istemiyoruz. Kudüs bizim onurumuzdur, iffetimizdir. Böyle hadsiz ve hukuksuz bir sürecekimse reel politik söylemiyle izahat getirmeyecektir.”

İLK MUHATTAP ABD!

“Kudüs’ü başkent olarak tanıyacağını ve büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacağını beyan Amerika’dır. O zaman yaptırımların da öfke selinin de ilk muhattabı Amerika olmalıdır. Biz Amerika’ya mecbur ya da mahküm değiliz. Yapmamız gereken tüm İslam Ülkeleri ve tüm mazlum halklar olarak birlikte hareket etmektir. “