61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’de, Özel Harekat Polisi Fatih’in nikahında yaptığı konuşmayla tüm Türk vatandaşlarının tercümanı oldu.

Emniyet Müdürü Alper, “Bugün benim bir evladımın bir yiğidimin, hilal bıyıklı bir Bozkurt’umun nikahına geldim. Onlarca hilal bıyıklı Bozkurt’um da, “sayın müdürüm bizi ne zaman Karabağ’a gönderecek?” diye bekliyorlar.

Karabağ’ın göbeğinde Türk’ün Bayrağını, Türk’ün Sancağını dikmek üzere hazır bekliyorlar. Özel Hareket öyle bir şubedir ki burada ki yiğitler, burada ki aslanlar, şimşek gibi çakar, sel gibi coşar huduttan hudut yol buluş koşar.

Cepheden cepheye de yeri geldiği zaman sorar. Tarık Bin Ziyad’ın gemileri yakıp arkasın bakmadığı gibi  benim koçyiğitlerim de arkasına bakmadan sadece ve sadece kendilerine verilen hedefi kusursuzca, cesurca, yürekli şekilde, bir aslan gibi giden hilal bıyıklı Bozkurt’lardır.

Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Bu evlilik de hayırlı olsun. Bu evlilikten doğacak, Asenalar, Alperenler de bizden sonra bayrağı dalgalandıracaktır inşallah” dedi.