61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, daha önce yaptığı açıklamalarda, özellikle medya mensuplarını suçlarken düşük ücret isteyen oyuncuların, isimleri gündeme geldikten sonra hem bonservislerinin hem de yıllık ücretlerinin yükseldiğine dikkat çekmişti. 
Ancak Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basın mensuplarını suçlamadan önce kulüp içine özellikle dikkat etmesi gerektiği ortaya çıktı. 
Ne yazıkki  Trabzonspor’da son günlerde moda içerden bilgilerin sosyal medyadan sızdırılması. Bir kaç beğeni almak adına yapın bu uygulama taraftarların da tepkisini çekiyor. 

KENDİLERİNE KULÜP ÇALIŞINI VEYA YÖNETİMDEN DİYORLAR… 
Kim oldukları bilinmeyen ancak kendilerini kulüp çalışanı veya yönetiminden isim olarak lanse eden bu kişiler, takma isimlerle sosyal medyada hesaplar açarak bordo-mavililerin yaptığı transfer görüşmeleri hakkında bilgiler veriyor. 

İFŞA OLMAYA YAKIN HESAPLARINI KAPATIYORLAR
 Öyle ki Trabzonspor’nu yaptığı transfer görüşmelerinde ki belgelerin fotoğraflarını çekerek sosyal medyada yayınlayan bu kişiler, kısa bir süre sonra ise attıkları mesajları siliyor. 
Sadece genel mesajları bırakan bu şahıslar, ifşa olmaya yakın oldukları dönemde mevcut hesapları kapatarak farklı isimlerle yeni hesaplar açtıkları görülüyor. 
Trabzonspor taraftarlarının da içeriden bilgilerin sızdırılması nedeniyle tepki gösterdiği bu şahısların yakalanmaları halinde kendilerine ne yapılacağını açıkça yazmaları ise dikkat çekiyor… 

KULÜBÜN İÇİNDE Kİ DURUMU.. 
 Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun kulübün menfaatleri doğrultusunda transferleri gizlilik içinde yürütmeye çalışmasına rağmen kulüp çalışanı veya yönetiminden olduğunu ileri süren şahısların bu belgeleri sızdırması ise kulübün içinde bulunduğu durumu tam olarak idrak edemediklerini gösteriyor. 

TOPU YİNE MEDYA MENSUPLARINA MI ATACAK?
 Medya mensuplarının işlerinden ötürü elde edilen bilgileri haberleştirmesini eleştiren Ağaoğlu’nun, içeriden sosyal medyaya sızan bilgi veya belgeler sonrasında nasıl bir tavır takınacağı ise ister istemez merak konusu oldu. Bu noktada Ağaoğlu’nun topu yeniden medya mensuplarına mı atacağı yoksa, kulüp içinde farklı tedbirler alıp almayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.