61SAAT HABER SERVİSİ - Bu buluşmayı hayretle karşıladıklarını belirten Kuvvetli,  “Amacı, temsil ettikleri illerin kültürünü gurbet ellerde yaşatmak, vatandaşlarının her türlü sorununa yardımcı olmak olan, şehrin tanıtımına katkı sunmak olan, bürokraside ve siyasette şehrin temsilini arttırmak-güçlü kılmak olan, temsil ettikleri şehirden gelen öğrencilere konaklama veya finansal imkan sağlamak olan il dernekleri bu amacın dışına çıkmamak için azami itina göstermeliler…
Zamansız ve planlı olarak organize edilen, edildiğini düşündüğümüz bu buluşmanın hemşerimiz
Sn. Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasıyla ilintili ve hemşerilerinin karşısında gösterilme niyetiyle oluşturulduğunu bizim gibi gerek Trabzon’da gerekse İstanbul’da yaşayan Trabzonlular görmektedirler” ifadelerini kullandı. 

MECBURİYET İÇEREN... 
Kuvvetli, sözlerine “Ve bilinmesini isteriz ki mecburiyet içeren buluşmalar kimse için bir kanaat oluşturmamalı” şeklinde devam ettiği açıklamasında, 
“Her durumda partili ayrımı gözetmeksizin Trabzonlu hemşerilerimiz kimin adayı olduğuna bakmaksızın 
Sn. Ekrem İmamoğlu'na destek verecektir…
Trabzon'un ve Trabzonspor'un hak kayıplarında sessiz kalan ve açık olarak karşımızda olan muktedir irade bugün Trabzon kimliğini ülke siyasetine, özellikle İstanbul’daki yarışa alet etmeye çalışmaktadır. 
Biz, ülkemizde bulamadığımız adaleti uluslararası spor kamuoyunda aramaktayız.
Bu buluşmaya alet olan, olmak zorunda kalan derneklerimizden ricamız 2011 Şampiyonluk haklarımızın Sn. Erdoğan'dan sorulmasıdır…” değerlendirmesinde bulundu. 

MİLLET İTTİFAKI ADAYI İÇİN YAPAR MIYDINIZ?
Kuvvetli, açıklamasına şu şekilde bitirdi: 
“ Şehrimizin kimliğini kullanmanın size yüklediği misyonu daima muhafaza etmek durumundasınız. Aksi takdirde Trabzonluluğunuz sorgulanacağını bilinmesini isterim.
Aynı buluşmayı seçime 4 gün kala muktedir gücün karşısında olan ve İstanbul'a hizmet etmek için ciddi bir coşkuya ve donanıma sahip olan Millet İttifakı adayı için yapar mıydınız…?
Bazı mecburiyetler sizi yanıltmasın, bu mecburiyetler sizin mağlubiyetinizi ve milletimizin zaferini engellemeyecektir…”