Sanatevi’nde gerçekleşen törene Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkan Yardımcısı Nevzat Yılmaz, Komisyon Başkanı Osman Şişko, üyeler, Özgür Özdemir, Hasan Demir, Şükrü Üçüncü, Serkan Kılınç ve Taka Gazetesi Muhabiri Fatih Yılmaz katıldı. Trabzon’da yaklaşık 8 yıl çeşitli birimlerde görev alan ve yapmış olduğu çalışmalarla büyük takdir toplayan Kızılboğa’ya plaketi Trabzon Yargı ve Adliye Muhabirleri Komisyonu adına Başkan Osman Şişko verdi.

KIZILBOĞA: “TRABZON’UN YERİ AYRI”

5 Ekim Pazartesi günü yeni görev yeri Hakkari’ye gitmek için Trabzon’dan ayrılacak olan Kızılboğa, Hakkari’deki 20 aylık görev süresini tamamladıktan sonra tekrar Trabzon’a döneceğini belirterek, Trabzon’daki yıllarını şu cümlelerle özetledi; “Trabzon’un benim için ayrı bir yeri var. Burada güzel hatıralarım oldu, çok iyi dostluklar kurduk. Devletimiz ve milletimiz için hizmetlerimize artık Hakkari’de devam edeceğiz. Bizi sevenlerden tek isteğimiz dua etmeleri. Bizlerin görevi Türkiye sınırları içerinde olan her yerde ayrım yapmaksızın görev yapmak. İnşallah orada da görevimizi layıkıyla yerine getirecek ve tekrardan Trabzon’a döneceğiz. Trabzon’da bizleri unutmayarak, plaketle onurlandıran Trabzon yargı ve Adliye Muhabirleri Komisyonuna ve tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum.”

TGC Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu adına Başkan Osman Şişko da Kızılboğa’ya Trabzon’daki hizmetlerinden ve gazetecilere göstermiş olduğu nezaketten ötürü teşekkür etti. Teşekkür plaketinin teslim edilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Haber: Fatih Yılmaz