61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Osman Bayrak’ın sosyal medya hesabından yapıldığı iddia edilen ““Bugün CHP'li öğrencilerimin notundan kırdım #YanındayızErdoğan #İyikivarsınErdoğan" paylaşımı tartışma yaratmaya devam ediyor. 


SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR
Ekran görüntüsü alınarak sosyal medyada bir çok sayfada paylaşılan mesaja, tepkiler çığı gibi büyürken CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman’dan flaş bir hareket geldi. 

Oyman, öğretmen hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını kaydetti. 

CHP’Yİ KÖTÜLEYEN PAYLAŞIMLAR
Oyman, “CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak Ortahisar İlçemize bağlı Tevfik Serdar Anadolu Lisesi’nde görev yapan Osman Bayrak hakkında soruşturma yapılması için ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvurmuştuk.
@obaytr twitter adresinden yapılan paylaşım köklü lisemize, öğretmenlik mesleğine ve gerçek olması durumunda geçmişten bugüne tüm öğrencilerine zarar vermektedir. Kıymetli öğretmenlikte öğrencileri i    çin eşitliğe aykırılık ifade eden bu paylaşımları asla normal karşılayamayız ve kabul edemeyiz.
İlgili kişinin “Hesabım çalındı” ifadelerini basından takip ettik fakat hesapta geçmiş paylaşımlara bakıldığı zaman Cumhuriyet Halk Partisi’ni kötüleyen paylaşımların yoğun olduğu ayrıca görülmektedir.
Üzerimize düşen sorumlulukla savcılığa da gerekli başvuruyu yapmış olduğumuzu, sürecin takipçisi olduğumuzu beyan ediyoruz” ifadelerini kullandı.