Trabzon Dernekleri Federasyonu geleneksel hale getirdiği hamsi festivali bu yıl da İstanbul Fatih'te bulunan Genel Merkezi Lokali'nde gençleri bir araya getirerek buluşturdu.

Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Meriç yaptığı kısa konuşmada Biz Trabzonlu gençler olarak geleceğe Daha aydınlık bakıyoruz daha güçlü bakıyoruz gücümüzü birleştirecek daha güçlü oluyoruz.

Başkan Meriç konuşmasına Şöyle devam etti "dün akşam Ortaköy'de yaşanan bölücü terör örgütünün Hain Planı sonucu hayatını kaybeden 39 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyor yaralılara da acil şifalar diliyoruz böyle bir günde böyle bir katliamı yapan Böylece terör örgütü yandaşlarına Devletimiz gereğini yapacaktır

Biz de devletimizin her zaman yanındayız Biz gençler olarak bize Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye hazırız. Trabzonlu gençler olarak Yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz" dedi.

 Dernek merkezinde gerçekleştirilen hamsi festivali Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri İbrahim ajın gençlik kolları eski başkanı Ali cihan Akgül Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir meriç ve yönetim kurulu üyeleri gençler yoğun katılım sağladı program daha sonra sohbet ardından son buldu