61SAAT SPOR SERVİSİ

15 Mayıs 2022 tarihinde Politik Güğüm köşesinde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi;

İBB Başkanı Trabzonlu Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon’da tamamı bağışlarla karşılanan alışveriş kartlarını dağıtarak, yoksul insanlara yardım etmesi AK Partilileri rahatsız etti.

Son 1 yılda Anadolu’yu karış karış gezerek yine tamamı bağışlarla karşılanan 40 bin bot ve montu 24 şehirde çocuklara dağıttıran İBB Başkanı İmamoğlu’nun yardımseverliğine ses çıkartmayan AK Partili İBB Meclis Üyeleri, konu Trabzon’a yardım olunca kışkırtıcı ifadelerle gündem yaratmaları da Trabzon düşmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Öyle ki AK Partili Meclis üyeleri Türkiye’de; Amasya, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Karaman, Niğde, Giresun, Ordu, Çankırı, Tokat, Tunceli, Artvin, Hakkâri, Van, Şırnak, Diyarbakır, Ağrı, Kars, Ardahan, Şanlıurfa, Elazığ, Van, Bitlis ve İzmir’deki yardımlara ses çıkartmazken aynı uygulamanın Trabzon’a yapılmasını eleştirdi.  

İBB AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, Trabzon’da yoksul insanlara verilen bayram hediyeleri ile ilgili, “İBB Muhtarlıklar Daire Başkanı Yavuz Saltık Trabzon ziyaretinde İmamoğlu adına “sosyal yardım” dağıtıyor.

Ve aileleri deşifre edecek şekilde nezaketsizce kişisel sayfasından paylaşıyor.

İstanbul hiçbir zaman önceliğiniz olmadı ama bu kadarı da fazla!” sözleri Trabzon’daki yoksul insanlara yardım edilmesinden duyulan rahatsızlık olarak görüldü.

POLİTİK GÜĞÜM'DE YER ALAN DİĞER ÖNEMLİ KONU BAŞLIKLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Politik Güğüm 15 Mayıs 2022