61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon'un Ortahisar mahallesi Kahramanmaraş Caddesi'ndeki Ziraat Bankası Merkez Şube içinde bu sabah yaşanan olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, belinden silahını aldığı güvenlik görevlisi Yaşar Öztürk'ü karnından bıçakladı. 

ÖNCE SİLAHI İSTEDİ

Görgü tanıklarının ilk ifadelerine göre saldırgan bankaya girerek güvenlik görevlisinden silahını vermesini istedi. Güvenlik görevlisi silahı vermeyince tehdit edip bankadan ayrıldı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARDIM İSTEDİ

Yaşanan olay üzerine güvenlik görevlisi yetkililere konuyu bildirerek yardım istedi.

GERİ DÖNDÜ: BIÇAKLAYARAK SİLAHI ALDI

Tam o sırada saldırgan geri dönerek güvenlik görevlisi Öztürk’ü karnından bıçaklayarak olay yerinden hızla kaçtı.

EMNİYET MÜDÜRÜ DE YAKALAMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Sol karın bölgesinden bıçaklanan görevlinin durumunun iyi olduğu ve saldırganın güvenlik görevlisinin silahını alıp Uzunsokak Caddesi bulunan Royal Sineması aralığından Yavuz Selim Bulvarı istikametine koşarak kaçtığı açıklandı. Şahsı yaklamak için başlatılan yakalama çalışmasına dün göreve yeni başlayan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper'in de katıldığı görüldü.

TRABZON EMNİYETİ ANINDA ENSELEDİ

Bütün kameraları tek tek inceleyip güzegahı belirleyen Trabzon emniyeti, sıkı bir takip çalışması gerçekleştirerek esnafın da kamera görüntü desteğiyle birlikte kaçan şahsı silahıyla birlikte yakaladı. Şahsın emniyete götürüldüğü öğrenildi. 

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper yakalama çalışmalarına katıldı