61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, şehrin birçok noktasında hem trafik hem asayiş kontrollerini gerçekleştiriyor.

90 BİN LİRA CEZA

Alkollü araç kullanımının önlenmesi amacıyla kontroller yapan trafik ekipleri, 1213 aracı sorguladı. Sorgulamalar sonucu ise, 27 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 111 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden 90 bin 637 lira ceza uygularken 11 araç da trafikten men edildiği belirtildi.

SİLAH VE ESRAR

Yunus timlerinin Erdoğdu Mahallesi’nde yapmış oldukları denetimlerde şüpheli bir şahsın sorgulanması sonucu üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet fişek ele geçirildiği ifade edildi. Yine Erdoğdu Mahallesi’nde yapılan kontrollerde durdurulan bir araç içerisindeki şüpheli şahısların üzerinden 0.84 gram tohum ve esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.

BEKÇİLER DE YAKALADI

Ortahisar Mahallesi Zağnos vadisi içerisinde devriye görevini ifa eden çarşı mahalle bekçilerinin yaptıkları kontrollerde hırsızlık suçundan aranması olan bir şahsın yakalanarak adli mercilere sevki sağlandığı ifade edildi.

YOLLAR KONTROLDE

Yenicuma Mahallesi Cephanelik Caddesi üzerinde kontroller gerçekleştiren emniyet ekipleri, buradaki kontrollerde durdurulan bir araç içerisindeki şüpheli şahısların üzerinden 12.55 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi.

SKUNK ELE GEÇİRİLDİ

Of ilçesinin sahil güzergahında da denetim yapan emniyet ekipleri, buradaki denetimde ise durdurulan bir araç içindeki şüpheli şahsın üzerinden 24.7 gram skunk esrar maddesi yakalandı.