61SAAT SPOR SERVİSİ
Trabzonspor’un bu akşam Gaziantep FK ile karşı karşıya geldiği maç öncesi taraftarlar Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nü sosyal medya hesabı üzerinden etkileyerek maç sonrası yaşanan trafik sıkışıklığı ve yığılmaları eleştirdi.

Bir maç sonrası trafik sıkışıklığının ve yığılmaların olduğu bir fotoğraf paylaşan taraftarlar, ''Lütfen bu rezaleti engelleyin. Maç çıkışında minibüslerin insanların stattan tahliyesinde çok büyük engel olduklarını defalarca kez belirtmemize rağmen kimse ilgilenmedi..Sayın Metin Alper,bir talimat verin insanlar bu eziyetten kurtulsun’’ ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine bütün tedbirleri alan Trabzon Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden video paylaşarak, ''Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda vatandaşların güvenli ve sorunsuz bir şekilde buradan ayrılmaları sağlanmıştır. Diğer müsabakalarda da tedbirlerimiz aynı şekilde devam erecektir’’ ifadelerine yer verdi.

Taraftarlar paylaşımın altında, ‘'İlginiz için çok teşekkürler.Evet bugün maçtan sonra hiç bir sorun yaşamadık’’ dediler.