31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde İstanbul'da CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu lehinde çıkan sonuç sonrası itirazlara gidildi.

Trabzon’da İstanbul sonucuna yönelik Gençlik Spor İl Müdürülüğü Pelitli Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Usta’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar tartışmalara neden oldu.

'ALLAHSIZ P...Ç KURULARI'

Hakan Usta sosyal medya hesabı üzerinden, ‘’Arkadaşlar ikinci 15 Temmuz darbe girişimi bu Allahsız FETÖ’cü ve Kemalistler Martın Sonu Bahar şifreleri ile sandık başkanları FETÖ’cü memurlar ve satılmış müşahitlerle İstanbul’u almış gösterdiler. İstanbul’un 25 ilçesini AK Parti alacak başkanlığı kaybedecek yok ya! Kimi kandırıyorsunuz Ankara da aynı… Ekrem İmamoğlu, FETÖ’cülerle beraber ve kemalist bir zavallıdır. Bu adamı tebrik eden AK Parti’ye gönül vermiş kim varsa kınıyorum. 30 sandık başkanı puanda gözaltına alındı. Bu satılmış adamlara devlet aklı gereğini yapacak. Yer uyanık gök uyanık düşman uyanıkken uyUmak maskaralıktır. İnlerinize gireceğiz. Allahsız p…ç kuruları’’ ifadelerine yer verdi.

CHP'DEN SUÇ DUYURUSU

Bunun üzerine CHP, Trabzon’da harekete geçti. CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, ‘'Gençlik Spor İl Müdürülüğü Pelitli Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Usta için savcılığa suç duyurusunda bulunduk’’ açıklamasını yaptı.

USTA'DAN SUÇ DUYURUSUNA CEVAP

CHP'nin suç duyurusu üzerine Hakan Usta yazılı bir açıklama yayınlayarak şu ifadelere yer verdi;

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun iyi oku. Ben orjinal Trabzonluyum, senin paylaştıkların benimkinin yanında hiç kalır. Bunlar siyaset değil yalnızca gerçekler. Hakan Usta Türkiye Gençlik Kulübleri Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı ve ona bağlı Karadeniz Gençlik Kulübleri Federasyonu Genel başkanı,Trabzo'nun en eski kulübü Necmiatispor kulubü as başkanı, ben STK başkanıyım, ümmetçiyim ve bütün "İzm"lere karşıyım ne diyeyim. Daha senin partin beni ilgilendirmez. Evet söylediklerimin arkasındayım. Trabzon şehidi milletin fedaisi Ali Şükrü Beyi kimler öldürmüş şehit etmişse, rahmetli başbakanımız Menderes'i kimler asmışsa, ezanları Türkçe okuttunuz. Camileri ahir yaptınız. Cennet mekan Erbakan hocamızın partisini 4 kez kimler kapatmışsa, 28 Şubatı,17-25 Aralık ,gezi olayları ,15 Temmuz işgal girişimini FETÖ ,HDP ve uzantısı işbirlikçi hain teröristler yapmışsa ve İstanbul seçimleri özellikle yakında kokusu çıkacak. Pazartesi yazdığım yazı üzerine beni şikayet etmeniz benim için şereftir. Ben parti adı zikretmedim yarası olan gocunur. Siz bu milletin geleceğini çaldınız. Uyuma zamanı geçti. Bu asil Türk milleti gereğini yaptı ve yapmayada devam ediyor.Biz milleti İbrahim'in hadimi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dik duracağız, biz hala mazlum insanların ümidiyiz...''