23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’ncü yılını hastanede kutlayacak olan çocuklar için oyuncak örgü hayvanlar projesini hayata geçiren dernek üyeleri destek bekliyor. 
“Mutluluk örüyoruz” kampanyası hakkında bilgi aldığımız Trabzon Gönüllüler Derneği Genel Sekreteri Gökhan Sağlam, “Çocuklara verdiği kıymetle bize örnek olan Atatürk’ün kendilerine hediye ettiği bayramı hastanede geçirecek çocuklarımıza bir nebze mutluluk yaşatmak istedik. Proje Koordinatörümüz Sinem Öztürk bu projeyi sunduğunda hiç tereddüt etmedik. Malum zor günlerden geçiyoruz, imkanlar sınırlı, kendimizi izole ediyoruz ama örgü hayvan figürleri yapmak çok kişi için mümkün çünkü bizim evlerimizde ip ve şiş bulmak çok da zor değil. Ki bunda haklı olduğumuzu destekçilerimizden gelen fotoğraflardan da anlıyoruz” dedi.
Dernek üyelerinin ve özellikle Başkan Muharrem Sağlam’ın çocuklarla ilgili projelerde çok hassas olduklarını da kaydeden Genel Sekreter Sağlam, “Şimdiye kadar yaptığımız projelere ve yardım kampanyalarına gerek Trabzon’dan gerekse başka şehirlerden yoğun destek gördük.  İnsanımızın bizi yine yalnız bırakmayacağını düşünüyoruz. Kampanyamız ile ilgili detaylı videoyu @trbzngonulluler İnstagram, Facebook ve Twitter hesaplarından izleyebilirler.      Derneğimiz bu oyuncaklarla hem çocuklarımızı mutlu etmeyi, hem de destekçilerimize vesile olmayı  onur kabul ediyor” şeklinde konuştu.