Trabzon gönüllülerinin, köy okullarındaki çocuklara kışlık yardım sağlamak amacıyla başlattığı kampanya kısa zamanda yayıldı. Sosyal medya üzerinden ‘Sen de ör’ sloganıyla yaygınlaşan kampanya, çocuklara, atkı, bere, eldiven gibi giyisilerin ulaştırılmasını amaçlıyor. Çok sayıda ev hanımının el becerileri sayesinde dahil olduğu kampanya, zorlu kış şartlarında köy okullarında eğitim gören çocukları bir parça da olsa ısıtacak. 
Birkaç kişiyle çıktıkları yolda gönüllü sayısının 80’leri aştığını belirten Dernek Başkanı Abdullah Özkan, gönüllülerin büyük çoğunluğunun da öğrenciler olduğunu söyledi. 
Özkan, dernek olarak gerçekleştirmek istedikleri en büyük hayallerini ise şöyle anlattı: “Toplumda dışarıda kalmış çocukları mutlu bireyler olarak hayata kazandırmayı hedefliyoruz. İsteğimiz bir merkez açmak. Down sendromlu çocukların çalıştığı ve ihtiyaç sahibi çocukların her an ücretsiz yararlanabileceği bir kafenin yanı sıra içinde kitapların ve müzik aletlerinin de bulunduğu atölye çalışmalarının yapılacağı bir merkez.”