61SAAT HABER MERKEZİ-İlk olarak Bahçecik’teki Sevgi evlerinde kalan çocukları ve gençleri ziyaret eden Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve beraberindekiler duygu dolu anlar yaşadılar. 

SİZLER İÇİN VARIZ 
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Sevgi evlerinde kalan çocuklara hitaben yaptığı konuşmada Trabzon’u yöneten her bürokrat ve siyasetçinin bu evlerde kalanların her zaman emrine amade olduğunu ifade ederek ‘Sizler bizim geleceğimiz siniz. Sizlere nasihatim şudur: Birbirinizi sevin, birbirinizi severseniz başarılı olursunuz, iyi okullarda okursunuz, ve gelecekte iyi bir aileniz olur. Biz her zaman sizin en iyi şartlarda yetişmeniz için gayret sarfediyoruz, biliyoruz ki burada tüm istekleriniz yerine geliyor ama olurda bir eksiğiniz bir sıkıntınız olur her zaman sizlerin yanınızdayız, Belediye Başkanımızla, Milletvekillerimizle, il müdürlerimizle sizlere en iyi geleceği temin etmek için çalışıyoruz’ ifadelerini kullandı. 
Sevgi evine girerken kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen bir çocuğun isteğini kırmayan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, ‘Selfi mi yapacaksın, ama sen tam çekemezsin gel yanıma abilerin çeksin’ diyerek sevgi evinde yetişen M.’nin talebini geri çevirmedi. 

HUZUREVİNDE BAYRAM HAVASI 
Trabzon’un Çatak mevkiinde Metin Samancı tarafından yapıldıktan sonra Trabzon Valiliği’ne devri gerçekleştirilen Huzurevi ziyaretinde de ilginç anlar yaşandı. 
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Huzurevi sakinlerine ‘Bizden bir isteğiniz var mı, her zaman olduğu gibi bugünde sizleri dinleyeceğiz? Dedi. 
O esnada söz alan Nevzat Gündoğdu başındaki şapkayı çıkararak kafasındaki sarılı olan yara yerini gösterip ‘Biz sizden bir ambulans ile sağlık görevlisi ve hemşire istiyoruz Sayın Valim. Akşam başım döndü, dengemi kaybettim düştüm kafamı yardım, 8 dikiş atıldı.  Ama burada gece sağlık görevlisi olmadığı için ambulansı bekledik, hemen hastaneye gittik, dikiş atıldı. Bize geceleride sağlık görevlisi temin ederseniz çok mutlu oluruz, buraya kadar gelip bizleri dinlediğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Allah devletimizi başımızdan eksin etmesin’ dedi.  Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Ambulans teminine ihtiyaç olmadığını 112 acil servis ekiplerinin çok kısa sürede buradaki ihtiyacı giderebileceğini belirterek gece sağlık görevlisi veya hemşire görevlendirilmesi konusunu ele alacağını belirtti. 



GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA ULAŞIM SİTEMİ  
Huzurevi sakinlerinden emekli öğretmen Figen Köseoğlu ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı’na bir şikayette bulunarak ‘Başkanım Çatak yolmuşları önünde Villalar yazmayan bizi huzurevine götürmüyor. Buradan dolmuş bulmakta zorlanıyoruz. Belediye otobüsleri ile ilgili bize bir şikayet numarası vermişler. (0462) 3218136. 
Kağıdın altına Ulaşım daire Başkanlığı yazıyor. 5 kere aradım kimse bakmadı telefona. Bize bu konuda yardımcı olun, bizim taksi tutacak gücümüz yok, dolmuş minibüsler bizden fazla para alıyorlar’ ifadelerini kullandı. 
Gümrükçüoğlu dün resmi tatil olduğu için telefona kimsenin cevap vermediğini belirterek ‘Tabi ki bu bizim hatamız telafi edeceğiz dolmuş konusunu da  Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası ile görüşeceğini, Ulaşım daire Başkanlığı ile ilgili de gerekeni yapacağını ifade etti’ 



İstek ve şikayetlerin ardından Huzurevi müzik grubu tarafından verilen mini konser kulakların pasını sildi. Huzurevi Müzik Grubu Şefi Yusuf Sancak ile Hasan Bayraktar’ın sazlı sözlü konserde söylediği duygu dolu şarkılar misafirleri de duygulandırdı.