Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dün İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin için verdiği sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısının bugün de devam ettiği bildirildi. 
Uyarı seviyesi İstanbul, Trabzon, Rize ve Artvin için turuncu seviyesinde olduğu bildirilirken diğer iller için ise sarı seviyesinde olduğu görüldü. 
Trabzon’da ilçe bazında bakıldığında ise doğu bölgesinin turuncu, batı ilçelerinde sarı alem durumunda olduğu kaydedildi.

Turuncu alarm verilen; Dernekpazarı, Hayrat, Çaykara ve Of İlçelerinde bütün kurumların hazırlıklı olduğu her hangi bir olumsuzluğa anında müdahale edecekleri kaydedildi. 
Rize’nin genel bütün ilçelerinde turuncu alarm seviyesi hakimken, Artvin’inde sahil kesiminde ki Borçka, Murgul, Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde turuncu alarm seviyesinde olduğu merkez dahil diğer ilçelerde her hangi bir yağmur beklenmediği kaydedildi. 
İstanbul’da da Karadeniz kıyısı Çatalca, Arnavutköy, Eyüp, Sarıyer, Beykoz ve Şile’de turuncu alarm seviyesinin hakim olduğu belirtildi.