Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Trabzon AVM’nin Genel Müdürü Erdinç Bulut, basına verdiği bir davette daha güzel bir Trabzon için el ele verme çağrısında bulundu.  

Şehrin önceliğinin sanayi olmadığını belirten Bulut, “Bu şehir, hizmet ve turizm sektörüyle büyüyecektir. Kolektif hareket edilerek oluşturulacak bir turizm acentesi turizm sektörüne fayda sağlayacaktır” dedi. Turizm işletmelerinin şehre ekstra katma değer sağlayacağını ifade eden Bulut,  “Trabzon’da çok önemli bir turizm potansiyeli mevcut. Bizim turizme odaklanmamız lazım” diye konuştu.

Trabzon’la ilişkili konular için ortak bir platform oluşturulması gerektiğinin altını çizen Bulut, “Şehrimizin sorunlarını tartışabileceğimiz, çözüm önerilerimizi dile getirebileceğimiz ortak toplantılar düzenlemeliyiz. Bu toplantılar basın mensupları, Ticaret Odası, Valilik, sivil toplum örgütlerinden katılımlarla gerçekleştirilmeli” dedi.

Forum Trabzon’dan yabancı turistlere indirim kuponu ve tanıtım broşürü

Forum Trabzon’un önümüzdeki günlerde Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün desteğiyle bir şehir haritası projesine imza atacağını söyleyen Bulut, projenin şehir tanıtımına önemli katkılar sağlayacağının altını çizdi. Bulut, “Şehrimizde turistik değeri olan pek çok yer bulunuyor. Bu bölgeleri, hazırlayacağımız broşürler sayesinde gelen turistlere daha iyi tanıtacağız. Yurt dışından şehrimize gelen turistlere verilmek üzere havalimanında check in bankolarına da yerleştireceğiz. Bu sayede Trabzon’la ilgili pek çok ön bilgi edinmiş olacaklar.  Aynı zamanda Forum Trabzon olarak yabancı turistlere indirim kuponları vereceğiz” dedi.