Trabzon İHH İnsani Yardım Derneği oluşturdukları Vefa Destek Gruplarıyla ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmaya devam ediyor.

“Ailelere Et Dağıttılar”

Pandeminin ilk gününden itibaren yoğun çaba gösteren Trabzon İHH, Çaykara'nın Akdoğan, Yeşilalan, Ulucami ve Soğanlı mahallesindeki hayırseverlerin bağışladıkları etleri taksim ederek 227 aileye dağıttılar. 

“Trabzon'da Pandeminin Yaralarını İlk Günden Beri Sarmaya Devam Ediyorlar”

Pandemi sürecinin ilk anından beri ayni ve nakdi yardımlarını Trabzonlu ihtiyaç sahiplerinden hiç esirgemeyen Trabzon İHH, haftasonu kısıtlamalarında evlerde olan ihtiyaç sahiplerini de unutmadı. Kurulduğu ilk günden bu güne kadar binlerce aileye ve kişiye yardım eli uzatan ekipler, hiçbir ayrım gözetmeden, gece gündüz yardımları ulaştırmaya devam ediyor. 

“Hayırseverlerimize Teşekkür Ediyoruz”

Trabzon İHH Yönetim Kurulu Başkanı Zühtü Kalma, yaptığı açıklamada hayırseverlere teşekkür etti. Kalma; "Çaykara'nın Akdoğan, Yeşilalan, Ulucami ve Soğanlı mahallesindeki hayırseverlerin Çaykara İHH Temsilcimiz Recep Tuncer ile bizlere ulaştırdığı etleri ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Bir aileye ortalama 4 ile 5 kilogram et dağıtımı yaptık. Bu zor süreçte birlik ve beraberliğimizi sergilemek adına Vefa Destek Gruplarımız ile tüm vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyoruz. Allah hayırseverlerden ve çalışma arkadaşlarımızdan razı olsun." dedi.