61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon'da partilerde kongre süreci yaklaşırken MHP'nin Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım'dan ezber bozan açıklama geldi.

MHP Trabzon İl Başkanı Tarım kongre süreci ile ilgili bir açıklama yaparak aday olacak herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek bazı şartları sıraladı. İşte Tarım'ın o açıklaması;

TEŞKİLATIMIZIN DİKKATİNE.
 
BU HAREKET VAROLMA mücadelesi veren bir milletin en son kahramanlık burcudur. Aklına ve nevsine yenik düşen hiç kimseyi barındırmaz. Hiç kimse bizleri zorla ve dayatmayla bu yola sokmadığı gibi, hiç kimse ne vazgeçilmez nede bulunmazdır. Sadece desturumuz her şeyi kuralına göre oynamaktır.

Tekrardan söylüyorumki TRABZON olarak güzel bir birliktelik yakaladık. DAVAMIZA VE LİDERİMİZE yakışır olmaktan başka hevesimiz yoktur. Bir yıl içinde kongreler olacaktır, sadece ülkücüyüm diyenden kendisine yakışan tavırlar bekliyeceğiz. Bazı ilkleri yapmak düşüncesindeyim, herkes her şeye kendisini layık görebilir, Trabzonda il  başkanlığı dahil nereye adaylık arzusunu taşıyan kim varsa kendisine yolu biz açacağız. Nasılmı, önce genel merkezimizin onayını alıp gelecek mevcut il başkanı olarak arkadaşımıza  bütün teşkilatlarımla görüşüp kendisini anlatma fırsatı tanıyacağız, teşkilatlarımıza hiç bir baskı ve yaptırımda bulunmayacağız.

Sebebi bellidir, genel merkezimizin onayını almış herkes başımızın tacıdır. Burdan kimse başka anlam çıkarmasın, şerefli ve onurlu bir görevi yerine getirmekteyim, ölene kadarda davamın peşindeyim, Vatan nöbetim hiç bitmiyecektir. Sadece benim olduğum yerde her şeyin farklı olması arzumdur. 28 sene bir fiil görev yaptığım teşkilatımda hayattan çıkardığım en büyük ders, nevsini ayaklarının altına alacaksın, görev istemiyeceksin sadece görev verilirse layık olabileceğini bulunduğun topluma kabul ettireceksin.

kısacası ADAM olacaksın. herkes seni gördüğünde aklından geçen ilk söz ADAM GİBİ ADAMIN partisinin ADAMI diyecektir. Bu adamlığı şayet biz beceremiyorsak gelecek adam gibi adamı hep birlikte yerine koymak hepimizin görevi olacaktır. Bu sözlerin hiç biri bir şahısa yönelik değildir geneledir. yazmak ihtiyacı hissetmemizin sebebi, her şey güzel gidiyor, Trabzonda hiç görmediğimiz bir katılım programı gerçekleştirdik, AŞKIMIZ olan 3 hilal yükseklere doğru yükseliyor. insanların güzel olan her şeyi kirletme alışkanlığı bizi bunları söylemeye mecbur bırakmıştır.