YENİ PARTİ İDDİALARI
İlk olarak yeni parti iddialarını yanıtlayan Revi, "Yeni parti iddiaları yeni değil. Konuşulan bir konuydu. Şuan seçimler tamamlandı. Türkiye hızlı bir kalkınma dönemi yaşayacak. Önümüzde 2023 hedefleri var. Kalkınma planı açıklandı, ben 2023 hedeflerini çok önemsiyorum. Yeni bir partinin de Türkiye’de çok ilgi göreceğini düşünmüyorum. Neyle ortaya çıkacaklar?” dedi. 

CUMHURBAŞKANI TRABZON’A GELECEK Mİ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki haftalarda bölgeye gelmesini beklediklerini ifade eden Revi, "
Perşembe-Cuma günü genişletilmiş il başkanları toplantısı var. Sonrasında Cumhurbaşkanımızın bu bölgeye geleceğini düşünüyorum. Netleşmiş bir şey değil ama Cumhurbaşkanımız geçen yıl da 9-10-11 Ağustos’ta bu bölgedeydi. Genelde Temmuz sonu Ağustos başı geliyor. Bu ay sonu gibi bu bölgeden teşekkür ziyaretlerine başlayacağını düşünüyorum” dedi. 

SANAYİ SİTESİ KALKMASI LAZIM… 
Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yeni otogarın Çimento Fabrikasının olduğu bölgeye yapılması noktasında ki fikrine ise, "Biz bunu konuştuk. Büyük sanayi sitesini oradan kaldıralım diyoruz ama kaldırdığımız zaman kimse uzak yere gitmez. Bununla ilgili dernek oluşturuldu. Sanayi sitelerinin kalkarsa hepsi birlikte kalkacak. Büyük sanayi sitesi aldınız götürdünüz Gölçayır’a, o zaman haksızlık olur. Benim de kanaatim otogarın şuan da bulunduğu yerde kalması. O çevrenin temizlenmesi. Tren garının da orda yapılması. Stadında oraya yapılması isteniyordu. Hastane de stat da olmaz dedik. Bizde birçok şeyin yapılmamasının nedeni arazi. Bazı meslek gruplarının artık bir yerler de toplanması lazım. Balıkçılar, sebzeciler, mobilyacıların. Ama alan lazım” dedi 

BUNUN PARTİSİ OLMAZ
Revi, Trabzon ile ilgili yapılan tartışmalara ise, "Trabzon’da 2 veya 3 yıl bir şey olmadığında bir şey yapılıyor. Habertürk’te 8 kişi var, konu Trabzon saatlerce konuşuyorlar. Bazen insanlar bu kadar cahil mi diye düşünmek zorunda kalıyoruz. Bizi biraz taşra olarak görüyorlar. Tekirdağ milletvekili bir şey söyledi. Trabzon’un 1461’de fethedildiğini bilmiyor! Kurtuluş savaşı döneminde kurtulduğunu söyledi. Sonra Esenler belediye başkanımızın bir tabiri oldu. Ben öyle demek istemedim diye bir açıklaması oldu. Bunun partisi olmaz. Ben açıklama ile tepkimi koydum. Fatih Sultan Mehmet Han, “Trabzon fethedilmedikçe İstanbul’un fethi tamamlanmış sayılmaz.” demiştir. Şehir önemli bir şehir. Her yerde Trabzonlulardan bahsediliyor. Ülke yönetiminde, bürokraside. Ön planda olan bir şerihiz. Bazıları buna gıpta ile bakıyor. Bazıları da bu tip olaylara fırsat olarak bakıyor. Dikkat çeken bir duruşumuz var. Saldırılar buna yönelik” diyerek yanıt verdi.  (Taka Gazetesi )