Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da yapacak olduğu miting için hazırlıkların tamam olduğunu belirten Revi “ Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Şimdi Trabzonlular büyük bir heyecanla ve coşkuyla Cumhurbaşkanımızın gelişini bekliyor” dedi.

Cumhur İttifakı mitinginin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşeceğinin altını çizen Revi “Recep Tayyip Erdoğan Sevdalıları, Ak Partililer ve Cumhur ittifakı olarak gönül birlikteliği yaptığımız Milliyetçi Hareket Partililer ile coşkulu bir miting gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki bu miting zillet ittifakına karşı Trabzon’un vereceği en büyük mesaj olacaktır.” ifadelerini kullandı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a ayrı bir önem verdiğini belirten Revi “Sayın Cumhurbaşkanımız Trabzon’a büyük önem veriyor. Trabzon’umuza olan sevgisinden dolayı sık sık şehrimize teşrif ederek Trabzonlu hemşerileriyle bir araya geliyor. Bu sebeple Trabzonlular mitingimize yoğun ilgi ve alaka göstermektedirler. AK Parti sevdalısı,

Erdoğan sevdalısı vatandaşlarımızın mitingimize ulaşımı noktasında her türlü planlamayı yapmış bulunmaktayız. Mitingimize katılmak isteyen vatandaşlarımız için otobüslerimiz miting öncesinde ilçelerimizden miting alanına sefer düzenleyecektir. Bütün hemşerilerimizin katılımı hususunda gerekli hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız.” şeklinde konuştu. 

2 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da Trabzon 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda (Meydan Parkı) gerçekleştirilecek olan mitinge bütün Trabzonluları davet eden Revi “AK Partili kardeşlerimizi, Milliyetçi Hareket Partili Kardeşlerimizi, Cumhur İttifakına gönül verenleri ve halkımızı mitingimize davet ediyorum. Mitingimizin Trabzonumuz’a ve ülkemize hayırlar getirmesini Allah'tan diliyorum.” dedi.