İYİ Parti Genel Merkezi, mevcut Başkan Kuvvetli’ye  yönetim kurulunu oluşturması için yeniden yetki verdi. 

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İl Başkanı Azmi Kuvvetli’yi telefonla arayarak yönetim kurulunu oluşturmasını istedi. 

15 gün önce istifalarını Genel Merkeze sunduklarını hatırlatan Kuvvetli, "15 gün önce bir istifamızı Genel Merkeze sunduk. Hafta başı bizim teşkilat başkanımız Koray Aydın beni aradı: "Yönetim Kurulunu oluşturmak için çalışmalara başla" talimatını verdi. 

Görevlendirme yazımız gelmedi ama, “Yazıyı beklemeye gerek yok, yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalara başla” dedi. Bende Pazartesi günü itibiariyle çalışmalara başladım. Yönetimi oluşturmak için çalışıyoruz” dedi. 

Pazartesiden itibaren kısa sürede kendisine 100’ün üzerinde isim geldiğini kaydeden Kuvvetli, "O isimler içerisinde partiye aidiyeti, faydası olacak, zamanı olan, önümüzdeki dönemi çok iyi değerlendiren ekip oluşturmak istiyorum. Acele etmeyeceğim. Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyerek yönetimi paylaşacağım” diye konuştu. 

İYİ Parti’ye olan ilgiyi açıklayan Kuvvetli, “İYİ Partide değişkilik yapılacağı biliniyordu. Parti içinde o haber duyulunca yönetime talip olan arkadaşlar bize müracaat etti. Pazartesi gününden beri 100’ün üzerinde isim geldi. Bunları havuzda toplayıp, aidiyeti, zamnı imkanı, önümüzdeki dönemde Trabzon’da iktidara taşıyacak bir yönetim yapacağız” dedi.