61SAAT/ÖZEL HABER-Trabzon'da ilginç olay..! Kalkınma Mahallesi'nde tuhafiye dükkanının önünde 3 üniversite öğrencisi ile esnaf arasında çıkan sözlü kavga, yumruklaşmaya dönüştü.

GERGİN ANLAR
Olay Kalkınma Mahallesi'nde bir saat önce meydana geldi. Karadeniz Teknik Üniversite öğrencisi olan K.M., M.S. ile yanlarındaki kız arkadaşı, bir tuhafiye dükkanının önünde dolmuş bekledikleri sırada fazla samimi olunca olanlar oldu.


SÜPÜRGEYLE GENÇLERE SALDIRDI
Tuhafiye dükkanının sahibi, "Burası öpüşme yeri değil, az terbiyeli olun. Gidin başka yere.." diyerek gençleri uyardı. Gençlerden K.M. ile M.S. esnafın bu uyarısına sert yanıt verince esnafla yumruklaştılar ve dükkanın camlarını kırdılar. Ardından esnaf içeri girerek, eline aldığı süpürge sopasıyla gençleri kovalamaya başladı. Bunu gören diğer esnaflar da gençlerin üzerine yürüyünce, üniversiteliler kaçarak olay yerinden uzaklaştılar.


KALKINMA'DA ASAYİŞ SORUNU
Olay yerine gelen polis ekipleri şikayetçi olunan gençlerin eşkallerini aldılar. Olayla ilgili soruşturma açıldı. Öte yandan Kalkınma Mahallesi'ndeki olayı gören vatandaşlar, "Burada asayiş sorunu var. Bazen yol kenarlarına park eden gençlerin araçları ambulansları bile engelliyor. Buna belediye, zabıta ve polis ortak çözüm bulmalıdır. Kalkınma Trabzon'un en hassas bölgesidir. Burada huzurumuz yok" dediler.