61SAAT HABER SERVİSİ

İstanbul'daki Yavuz Selim Köprüsü'nün yapılma maliyetinin yarısı kadar Trabzon'da Kanuni Bulvarı için kamulaştırma yapılırken ikmal ihalesi nedeniyle durdurulan çalışmalarının başladığını  AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora duyurdu.

Bugüne kadar 1 milyar liranın üzerine bir maliyet harcanan proje ile ilgili Salih Cora şu ifadelere yer verdi;
''Yaklaşık 1 milyarın üzerinde bir bedelle gerçekleşen ihale --yasada belirtilen süre sonunda- kesinleştiğinde yapımına kaldığı yerden devam edecektir. Kanuni Bulvarı ile ulaştırma alanında dev bir yatırım gerçekleşecektir. Bu şekilde şehir güneye doğru büyüyecek ve trafik sorunu önemli ölçüde azalacaktır.
Özetlemek gerekirse bu yıl hem kavşak projeleri hemde bu devasa yatırımlar ile kentimiz dahada güzelleşecek. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN, Başbakanımız Sn Binali YILDIRIM, İçişleri Bakanımız Sn Süleyman SOYLU,Ulaştırma bakanımız Sn Ahmet ARSLAN ,Trabzon Milletvekillerimize , Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU , Karayolları genel müdürü Sayın İsmail Kartal ve karayolları bölge müdürümüz Selahattin Bayramçavuş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim''