61SAAT HABER SERVİSİ : Trabzon Ticaret Sanayi Odasında düzenlenen Kent Sorunları Toplantısı ilginç bir karşılaşmaya sahne oldu. Son dönemde Trabzonspor’da yaşanan kutuplaşmanın ardından ortaya çıkan Trabzonsporlular Platformu Üyeleri ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, karşı karşıya geldi.
Toplantıda özellikle dikkat çeken olay ise Trabzonspor’un mevcut yönetimine muhalif olan Trabzonsporlular Platformunun sözcüsü  DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan ile Hacıosmanoğlu’nun yan yana oturması oldu.

İkili aslında toplantıya KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ile beraber ilk gelen kişilerdi. Kendilerine ayrılan yerlere oturan ikili bu sırada bir birleri ile hiç konuşmadı. Bir birlerine selam dahi vermedikleri gözlenirken bunun haricinde ikili içeri giren hemen hemen herkesle tokalaşması da dikkat çekti.

Toplantıda aynı hizada oturan Başkan Hacıosmanoğlu ile Gürdoğan arasında ki kişilerin toplantıya katılmaması nedeniyle sandalyeler boş kaldı. Bunun üzerine toplantının ev sahibi TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu arkada kalanların ön taraflara doğru yanaşmalarını istedi.

Bu sırada Gürdoğan’da isim vermeden Başkan Hacıosmanoğlu ve yanındakilerin kendisine yanaşmasını istedi. Başkan Hacıosmanoğlu bu durumu ilk etapta kayıtsız kalırken sonrasında Hacısalihoğlu’nun ricasıyla Gürdoğan’ın yanında ki sandalyeye geçti. İkilinin burada da bir birleri ile konuşmadıkları ve önlerinde ki dosya ve kitapları inceledikleri görüldü.

Bilindiği gibi Gürdoğan, Trabzonsporlular Platformu adına Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, aleyhine açıklamalar yapmıştı. Hatta Platformun Mali Kongrede mevcut yönetimin ibra olmaması için de girişimlerde bulunduğu iddia edilmişti.