Trabzon'da bu yıl 2.'si düzenlenen 'Trabzon'da Kitap Zamanı' etkinliği devam ediyor.
2 günde yaklaşık 20 bin ziyaretçinin katıldığı Akoluk Basın Yayın'ın organize ettiği 'Kitap Zamanı' etkinliğinde bugün Trabzonlu ünlü yazar Nazan Bekiroğlu, Yavuz Ekici, Aslı Erdoğan, Hasan Kantarcı ve Hikmet Anıl Öztekin, binlerce hayranı ile kitap fuarında biraraya geldi.

Bekiroğlu, fuara gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti ve bu tür etkinliklerin sürekli olması gerektiğinin altını çizerek, "Kitap şenliğinin 2.'sini yapıyoruz. Mazisinde imparatorlukların hatırasını taşıyan bu şehir geçmişinde zenginlik, bugünün de birazcık sıkıntı ama geleceği için umut taşıyorum. Trabzon, nesil yatırımı yapmanın gereğinin farkında. Geleceğini kurtarmak için. Unun en kestirme yolu okuyan ve okutan nesiller yetiştirmekten geçiyor. Bu bakımdan bu kitap şenliğini düzenleyen Akoluk Kitap Evine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. ?

Etkinliğin üçüncü günü olan 23 Şubat Pazar günü ise Yavuz Ekici, Aslı Erdoğan, Fatih Çıtlak, Bilal Sami Gökdemir, Ali Çimen, Mürvet Sarıyıldız, Dursun Ali Sazkaya ve Gökhan Sarı isimli yazarlar, Zorlu Grand Otel'de kitaplarını imzalayacak.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ