Trabzon’da, Vestel Çapkınoğlu Mağazaları “Trabzon’da Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında ihtiyacı olan kurumlara tablet dağıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında Trabzon’da bulunan huzurevlerine tablet yardımında bulunan Çapkınoğlu Mağazalarının sahibi Ekrem Çapkınoğlu, şimdi de zihinsel engelli çocukları topluma kazandırmak için harekete geçti.

Çapkınoğlu Mağazaları tarafından, Çamlık’ta bulunan Erdoğdu Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’ne 5 adet tablet yardımında bulunuldu. Tabletleri teslim alan Okulun müdür yardımcısı Ümran Çolak: “ Her şeyden önce Trabzon’da tanınmış bir firmanın böyle bir şeye ön ayak olması ve bize yardımcı olması elbette ki takdire ve teşekküre değer. Bunun diğer firmalar ön ayak olmasını temenni ediyoruz. Bizim için çok önemli tabletlerin alınması, çocuklarımızın gelişimi açısından. Ekrem Çapkınoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirdikleri yardım projesi kapsamında açıklamalarda bulunan Ekrem Çapkınoğlu ise: “ Çapkınoğlu Şirketler Grubu olarak Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Trabzon’da geçmişte zaman zaman yaptığımız bazı destekler vardı bazı kurumlara. Şimdi de devam ettirmek istiyoruz onu. Huzurevlerindeki değerli büyüklerimize meşkale olsun, zaman geçirecekleri bir şey olsun ellerinde diye onlara tablet hediye ettik. Şimdi de zihinsel engelli çocuklarımızı topluma hazır bireyler olmaları için, eğitimlerine destek amacıyla tablet hediye ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Çapkınoğlu sözlerini, şu şekilde tamamladı: “ Yaptığımız işten büyük bir mutluluk ve haz duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Çünkü hepimiz ticaret yapıyoruz. Her şey para kazanmak değil, her şeyi de devletten beklememek lazım. Hatta bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum”