Trabzon Belediyesi'nin tarafından Zağnos Vadisi'nde bu yıl 4.'sü düzenlenen Ramazan Etkinlikleri'ni izlemeye gelen 59 yaşındaki Fatma Kılıç, kendisine yapılan süpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi

Etkinlik programını sunan sunucunun 1 gün önce sahneye davet ettiği Fatma Kılıç'a "En büyük isteğin nedir?" sorması üzerine Kılıç da "Gelinlik giymek" olduğunu söylemesi üzerine tekrar etkinlikleri izlemeye gelen Kılıç'a süpriz yapıldı.

Sunucu Fatma Kılıç'ı 1 gün aradan sonra tekrar sahneye davet ederek kendisine hayal ettiği, Trabzon Belediye Meclis Üyesi ve damla Modaevi’nin sahibi Halil İbrahim demirtaş tarafından yaptırılan gelinliği hediye ederken, Kılıç da bu süpriz karşısında oldukça duygulanarak çok mutlu olduğunu söyledi.

20 yaşında kaçarak evlendiğini ve bu nedenle gelinlik giyemediğini anlatan 3 çocuk annesi, 2 torun sahibi Fatma Kılıç, eşine sahneden seslenmeyi ihmal etmeyerek sevgisini dile getirmesi izleyenler tarafından alkış aldı. Geç de olsa gelinliğe sahip olduğunu belirten Kılıç, gelinliği gözü gibi saklayacağını belirtti.