61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzon bugün eski futbolcu Tolga Zengin'in annesinin ölümü üzerine büyük bir üzgünlük yaşadı. Zengin'in annesi Melek Zengin kansere yenik düşerek dün hayatını kaybetti. Bu acı haberi olan oğlu Tolga Zengin bugün annesi için İskenderpaşa Cami'nde kılınan cenaze namazında göz yaşlarına hakim olamadı.

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR ORADAYDI

Trabzonspor’dan sezon başında Beşiktaş’a transfer olan kaleci Tolga Zengin’in dün kanserden hayatını kaybeden annesi Melek Zengin bugün Trabzon’da Trabzonspor ve Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinin katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü Karadeniz Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Onkoloji Servisi’nde dün hayatını kaybeden Melek Zengin (52) için İskenderpaşa Camisi'nde bugün ikindi namazı sonrasında cenaze namazı kılındı.
Cenaze namazına oğlu Tolga Zengin'in yanı sıra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor ve Beşiktaş teknik heyeti, futbolcuları ve kulüp personeli, teknik direktör Şenol Güneş ile çok sayıda seveni katıldı.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Biliç'in uzun süre Tolga'ya sarılması dikkat çekerken, cenaze namazı sonrasında Tolga annesinin tabutunu omuzlayarak gözyaşı döktü.Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazında Melek anne için dualar edildi helallik istendi. Ayakta durmakta zorlanan Tolga Zengin annesinden yanından bir an olsa bile ayrılmadı. İskender Paşa Cami'nde kılınan namazın ardından Bostancı Mahallesi aile kabristanlığına giden Zengin ailesi ve sevenleri Melek anneyi burada defnetti.

ONUR KIVRAK İLE UZUN UZUN SARILDI

Cenaze namazı öncesi başsalığı için Tolga Zengin'in yanına gelen Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak ağabeyi Tolga ile uzun uzun sarılara acısını paylaştı. Trabzonsporlu futbolculardan Olcan Adın, Zeki Ayvaz ve diğer futbolcular Tolga Zengin'e başsalığı diledi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'da Tolga Zengin'in yanına gelerek birlikte safta yerini aldı.